Likya Yolundan Gelen Seyyah Fethiye'de - Son Dakika
Yerel

Likya Yolundan Gelen Seyyah Fethiye'de

Likya Yolundan Gelen Seyyah Fethiye\'de

Orman yangınlarına dikkat çekmek için Manisa’dan ‘81 il 81 Fidan Ormanlar İçin Yürüyorum' sloganıyla yürüyerek Türkiye turuna çıkan Seyyah Ömer Özer'in farkındalık eylemine Fethiye Belediyesi'nden destek geldi. Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Bahriye Üçok Parkı’nda Özer ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

01.02.2023 17:59  Güncelleme: 18:03

Orman yangınlarına dikkat çekmek için Manisa'dan '81 il 81 Fidan Ormanlar İçin Yürüyorum' sloganıyla yürüyerek Türkiye turuna çıkan Seyyah Ömer Özer'in farkındalık eylemine Fethiye Belediyesi'nden destek geldi. Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Bahriye Üçok Parkı'nda Özer ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

Seyyah Ömer Özer, "Bu yürüyüşe 2021 yılında yaşanan orman yangınlarından sonra bir farkındalık oluşturmak için Manisa'dan çıktım. '81 İl 81 Fidan Ormanlar İçin Yürüyorum' sloganıyla bu tura başladım. Amacım toplumda orman yangınlarına, doğaya karşı bir duyarlılık oluşturmak. Eylül ayında başladığım bu yolculukta yirminci şehir Muğla Fethiye'deyim" dedi.

Antalya'dan Fethiye'ye Antik Likya Yolu'nu kullanarak 2 ayda ulaşan seyyah Ömer Özer, Fethiye'den de Uşak'a yürüyecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Likya Yolundan Gelen Seyyah Fethiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement