Limandereliler Belediyenin İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Limandereliler Belediyenin İftarında Buluştu

Limandereliler Belediyenin İftarında Buluştu

Karasu'ya bağlı Limandere Beldesinde belediye tarafından verilen iftar yemeğine belde halkı büyük ilgi gösterdi.

21.07.2013 17:10

Karasu'ya bağlı Limandere Beldesinde belediye tarafından verilen iftar yemeğine belde halkı büyük ilgi gösterdi.

Limandere Belediye Başkanı Hüdüvardi Ağun'un ev sahipliği yaptığı belde merkezi pazar caddesinde verilen iftar yemeğine çevre köylerinden de yoğun katılım oldu. Limandere Belediyesi tarafından organize edilen belde ve köyler arasındaki kaynaşma iftar yemeğine Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspirioğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, İl Genel Meclis Üyeleri İlyas Balcı, Nuri Haşmenoğlu ve diğer belde belediye başkanları siyasi ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Limandere belediye Başkanı Hüdüvardi Ağun iftarda yaptığı konuşmasında bugüne kadar verdikleri iftar programlarında sadece belde halkının olduğunu ve bu yıl bir değişiklik yaparak çevre köy sakinlerini de iftara davet ederek yemeğin aynı zamanda bir kaynaşma ve dayanışma yemeği olmasını da sağladıklarını belirtti.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspirioğlu ise Limandere Belediyesinin katkıları ile yapılan iftar programında birbirini hiç tanımayan insanların aynı masa etrafında yemek yemesinin birbirleriyle tanışıp kaynaşmasının mutluluk verici olduğunu kaydederek emeği geçenlere teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Limandereliler Belediyenin İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement