Lüleburgaz Belediyesi'nde Yemin Töreni - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz Belediyesi'nde Yemin Töreni

Lüleburgaz Belediyesi\'nde Yemin Töreni

Lüleburgaz Belediyesi'nde asil memur olmaya hak kazanan 5 memur düzenlenen törenle yemin etti.

20.06.2012 15:41

Lüleburgaz Belediyesi'nde asil memur olmaya hak kazanan 5 memur düzenlenen törenle yemin etti.

Lüleburgaz Belediyesi'nde 1 buçuk yıl önce göreve başlayan Emre Sır, Erhan Atalay, Nilgün Aktaş, Özgür Uslu ve Selçuk Kurt Türk bayrağı üzerine el basıp yemin metnini okuyarak asil memurluğa adım attılar.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak konuşmasında yemin eden memurların önünde uzun yıllar olduğunu dile getirerek "Önünüzde çok uzun yıllar var. Bu yılların ne kadar çabuk geçtiğini biz biliyoruz. Ürettiğinizden her zaman memnun olun. Memnun olmadığınız sürece bu yıllar hasta bir insanın sabaha çıkması kadar zor olur. Üretmekten korkmayın. İnsanları, ülkenizi sevin. Bunları yapmazsanız işkence çekersiniz" dedi.

Törende Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ile Hüseyin Kırcıoğlu yemin eden memurlara başarı belgelerini teslim etti.

Törene Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kırcıoğlu ve Kevser Özkan, Lüleburgaz Belediyesi Meclis Üyeleri, daire amirleri belediye personeli katıldı.

Öte yandan Emre Sır ve Erhan Atalay Fen İşleri Müdürlüğü, Nilgün Aktaş Yazı İşleri Müdürlüğü, Özgür Uslu Bilgi İşlem, Selçuk Kurt ise İnsan Kaynakları'nda asil memur olarak görevlerine devam edecek.

(MK-

20.06.2012 15: 20: 41

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz Belediyesi'nde Yemin Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement