Lütfü Kaplanoğlu'ndan Yeni Bir Yurt Dışı Sergisi Daha - Son Dakika
Yerel

Lütfü Kaplanoğlu'ndan Yeni Bir Yurt Dışı Sergisi Daha

Lütfü Kaplanoğlu\'ndan Yeni Bir Yurt Dışı Sergisi Daha

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Lütfü Kaplanoğlu, Toronto 'da Hittite Gallery'de yedi Kanadalı sanatçı ile bir sergi etkinliğine katılıyor.

01.03.2012 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Lütfü Kaplanoğlu, Toronto 'da Hittite Gallery'de yedi Kanadalı sanatçı ile bir sergi etkinliğine katılıyor.

Çalışmalarında Anadolu ağırlıklı imgelere yer veren Kaplanoğlu, Ocak ayında açmış olduğu yurt dışı sergileri nedeniyle almış olduğu sergi davetlerinden ilkini 7 bayan sanatçı ile gerçekleştiriyor. Karma etkinlik 29 Şubat 21 Mart arası açık olacak.

Kaplanoğlu bu etkinliğe 6 özel çalışmasıyla katılıyor. Etkinlikte Bedri Rahmi Eyüpoğlu'nun öğrencilerinden, Kanada ve Turkiye vatandaşı Sara Caglar, Anna Zinato, Angela de Francesco, Marie Claire Kunm Ju Paik, Minhael Marcotte, Stand Se3dlak ve Patricia Dello gibi sanatçılar yer alıyor.

Kaplanoğlu, 2012 yılı içinde uluslararası olan üçüncü etkinliği, Danimarka'da kişisel, Portekizde Uluslarası Baskıresim Bienali sanat etkinliği ve yine Kanada da Osmanlı kültürel zenginliğinin betimlendiği gravürlerinden oluşan bir seçki ile on sergiyi kapsayan etkinliğini tamamlamış olacak. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lütfü Kaplanoğlu'ndan Yeni Bir Yurt Dışı Sergisi Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement