Aksaray Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel organize edilen çocuk şenliği "Mahallede Şenlik Var", farklı mahallelerde devam ediyor.
Aksaray Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Mahallede Şenlik Var" adlı eğlence programlarının Ramazan ayına uygun şekilde devam ettiği belirtildi.
Açıklamada, programın son olarak Pınar Mahallesi Gazipaşa İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlendiği, etkinliğe Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda çocuk ve yetişkinin ilgi gösterdiği ifade edildi.
Program çerçevesinde çocuklar için özellikle ana kucağı ve sandalye kapmaca gibi yarışmaların yanı sıra müzikli eğlencelerin gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, orta oyunu gösterilerinin de yapıldığı etkinliğin sonunda çocuklara top dağıtıldığı belirtildi.
Muhabir: Öner Taş/ Ersin Altınsoy
Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - AKSARAY
Son Dakika › Yerel › 'Mahallede Şenlik Var' Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.