Makü Rektörü Prof. Dr. Yılmaz: - Son Dakika
Yerel

Makü Rektörü Prof. Dr. Yılmaz:

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (makü) Rektörü Prof

09.12.2010 13:16

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Gökay Yıldız, Bucak'ın üniversitenin açılım merkezi olduğunu söyledi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Gökay Yıldız, Bucak'taki Meslek Yüksek Okulunun bölümlerini ziyaret etmek ve çalışmaları yerinde incelemek için Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ali Nihat Gündüzalp ile ilçeye geldi. Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr Mehmet Gençtürk, Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Dalgar ve Emin Gülmez Teknik Bilimler Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender Soyaslan'ın karşıladığı Rektör Prof. Dr. Yılmaz, okulda öğretim üyeleri ile yaptığı görüşmelerden sonra öğrencilerle sohbet etti.

Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu bahçesinde öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek bir kafeteryanın eksik olduğunu belirten Yılmaz, ilgililerden bu sorunun çözülmesi için çalışma yapmasını istedi.

Prof. Dr. Gökay Yıldız, üniversiteye okulu kazandıran hayırsever Zeliha Tolunay ve Adem Tolunay'ı her zaman şükranla andıklarını kaydederek, 28 öğretim üyesi ve 900'ü aşkın öğrencisiyle eğitimde iyi bir seviye hedefleyen okulun başarılı olması gerektiğini belirtti.

Bucak halkından, öğrenci ve akademisyenlere sahip çıkmasını isteyen Rektör Yılmaz, üniversitenin açılım merkezinin Bucak olduğunu söyleyerek, öğrenci kapasitesinin yüzde 30'nun Bucak'ta yaşadığını belirtti.

Öğrencilerin, Burdur'un ve ilçelerinin tanıtım elçisi olduğuna da dikkati çeken Yılmaz, akademisyenler olarak öğrencilerin başarı ve mutlulukları için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okuluna giden heyet, burada da öğrenciler ile sohbet etti, okulun idaresi ve sosyal tesislerinde incelemelerde bulundu. (HA-SFA-ŞEN) - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Makü Rektörü Prof. Dr. Yılmaz: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement