Malatya'da Yerel Gazete Siyah Beyaz Çıktı - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Yerel Gazete Siyah Beyaz Çıktı

Malatya\'da Yerel Gazete Siyah Beyaz Çıktı

Malatya’nın yerel gazetelerinden Sonsöz Gazetesi, 28 Şubat post modern darbesinin yıldönümü nedeniyle siyah beyaz çıktı.

28.02.2014 17:20

Malatya'nın yerel gazetelerinden Sonsöz Gazetesi, 28 Şubat post modern darbesinin yıldönümü nedeniyle siyah beyaz çıktı.

28 Şubat darbesinin yıl dönümünde her yıl siyah beyaz yayımlanan Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Er, milletin geçmişini çabuk unuttuğunu, 28 Şubat darbesinin yıldönümünde millet tarafından unutulmaması için siyah beyaz çıktıklarını söyledi.

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Er, "28 Şubat ve 12 Eylül Türk milleti üzerinde olan bir karabulut olduğu ve milletimizin geçmişini tez unuttuğu için biz bunu tekrar milletimize hatırlata bilmek amacıyla 28 Şubat ve 12 Eylül'de darbe olduğu için siyah beyaz çıktık. Ne ulusal gazeteler ne darbeden etkilenen gazeteler ne de darbeyi alkışlayan gazeteler hiç biri siyah beyaz çıkmamaktadır. Bu darbeleri kınadığımız için biz gazetemizi 28 Şubat'ta siyah beyaz çıkarıyoruz. Sebebine gelince bir büyüğümüzün söylemiş olduğu bir laf vardır, 'Namlusunu Türk milletine duran askere ben selam vermem' düsturuyla biz 28 Şubat darbesini buradan protesto ediyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Yerel Gazete Siyah Beyaz Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement