Malkara'da Barış Güvercinleri Uçuruldu - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Barış Güvercinleri Uçuruldu

Malkara\'da Barış Güvercinleri Uçuruldu

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde ’1 Eylül Dünya Barış Günü’ dolayısıyla belediye tarafından düzenlenen etkinlikte barış güvercinleri uçuruldu.

02.09.2015 12:36

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde '1 Eylül Dünya Barış Günü' dolayısıyla belediye tarafından düzenlenen etkinlikte barış güvercinleri uçuruldu.

Şehit Abidesi'nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "İnsanlık aleminin geleceği için en önemli ve anlamlı günlerden biri olan 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Yurtta barış, dünyada barış' ilkesini bir kere daha hatırlatmak istiyorum. Demokrasiye, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne inanan ve yıllardır terörün acısını yüreğinde hisseden, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde, dünyanın değişik coğrafi bölgelerinde, farklı isimler altında insanlık suçu işlemeyi sürdüren ve dünya barışını tehdit eden bütün terör örgütlerini lanetliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük ve Gençlik Meclisi Başkanı Kurtuluş Hakan Akyol, barışı simgeleyen beyaz güvercinleri hep birlikte gökyüzüne uçurdu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Barış Güvercinleri Uçuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement