Malkara'da Başarılı Öğrenci ve Öğretmenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Başarılı Öğrenci ve Öğretmenler Ödüllendirildi

Malkara\'da Başarılı Öğrenci ve Öğretmenler Ödüllendirildi

Malkara Atatürk Ortaokulunda 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını başarı ile bitiren öğrencilere belgeleri ve karneleri verilirken başarılı öğretmenlere de plaket verildi.14 Haziran 2013 Cuma günü gerçekleşen karne ve ödül gününe İlçe Milli Eğitim...

14.06.2013 15:47

Malkara Atatürk Ortaokulunda 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını başarı ile bitiren öğrencilere belgeleri ve karneleri verilirken başarılı öğretmenlere de plaket verildi.

14 Haziran 2013 Cuma günü gerçekleşen karne ve ödül gününe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aktaş, Okul Müdürü Murat Kalaycı, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldılar.

Karne ve Ödül günü İlçe Milli eğitim Müdürü Mahir Ünlü'nün konuşmasıyla başladı. Milli Eğitim Müdürü Ünlü konuşmasında, 2012- 2013 eğitim ve öğretim yılı içerisinde yoğun bir tempo ile çalışan tüm öğrencileri kutluyorum. Ayrıca Atatürk Ortaokulu öğrencilerini derslerinin yanı sıra diğer etkinlik olan satranç, voleybol sporlarında okullarını temsil eden öğrencileri ayrı ayrı kutluyor başarılarının her zaman devam etmesini diliyorum dedi. Yapılan konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü Atatürk Ortaokulu Voleybol takımını Tekirdağ birincisi, Marmara Bölge birincisi ve Türkiye 16'ncısı yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Latif Namlı'ya plaket verdi. Sonrasında okulda yaptığı çalışmalarda başarılı olan Müdür Yardımcısı Cezmi Yabaş'a başarılarından dolayı tebrik ederek plaket verirken başarılı diğer öğretmenlere de belgeleri verildi. Ardından ise Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aktaş, Ankara'ya tayini çıkan Matematik öğretmeni Emine Sargın'a çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Yapılan plaket ve belge töreni sonrasında ise son olarak başarılı öğrencilere belgeleri verilerek tüm öğrencilere karneleri verildi. Karne töreni sonrasında öğrenciler büyük sevinç yaşadı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Başarılı Öğrenci ve Öğretmenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement