Mamak Belediyesi Spor Kulübü Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştiriyor - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştiriyor

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştiriyor

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı 25-26-27 Mart tarihlerinde Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşen Okullar Arası Ankara Şampiyonası'nda yine birinciliği elden bırakmadı.

08.04.2013 10:58

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı 25-26- 27 Mart tarihlerinde Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşen Okullar Arası Ankara Şampiyonası'nda yine birinciliği elden bırakmadı.

Mamak'a büyük gurur ve sevinç yaşatan sporcular, okullarını temsilen katıldıkları müsabakada üç birincilik ve iki ikincilik elde ederek başarısını gösterdi. Mamak Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren tüm branş sporcularının müsabakalarda Mamak Belediyesi'ni başarıyla temsil ettiklerini ve Mamak'ın adını gururla duyurduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Gençlerimizin sporla ilgilenmeleri sporun içinde olmaları bizleri mutlu ediyor. Halter takımımız da katıldığı her şampiyonadan madalya ile dönüyor. Geleceğin şampiyon sporcularını yetiştiriyoruz" dedi.

30 okuldan seksen sporcunun katıldığı müsabakada 6 sporcusuyla başarılı sonuç elde eden Mamak'ın yıldız haltercilerinden Ömer Açıkgöz, Fatih Yusuf Andiç ve Mutlu Sarıtaş birinci olurken, Yunus Emre Andiç ve Hasan Hüseyin Akyol da ikincilik elde etti. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren halterciler, şampiyonada gösterdikleri performansları ile göz doldururken, gelecek için de ümit vaat ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi Spor Kulübü Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement