Manavgat'ta Kutlu Doğum Programı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Kutlu Doğum Programı

Manavgat\'ta Kutlu Doğum Programı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Temsilciliği, Gençlik Merkezi'nde "Kutlu Doğum Programı" düzenledi.

14.05.2014 17:55

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Temsilciliği, Gençlik Merkezi'nde "Kutlu Doğum Programı" düzenledi.

SP İlçe Başkanı İbrahim Maslak, BBP İlçe Başkanı Mehmet Çayır, Alperen Ocakları Şube Başkanı Yılmaz Derin, Semerkand Manavgat Temsilcisi Muzaffer Tahsin Doğan ve çok sayıda davetli katıldı. Çolaklı Hacı Saadet Kurt Cami İmam Hatibi Mustafa Akbulut'un Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Genç İstikbal Çocuk Kulübü öğrencileri tarafından hadis ve Kuran okundu. Programda Kasapoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Recep Lütfi Turan tarafından okunan "40. Yaşındasın" şiiri duygulu anlar yaşattı.

AGD Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli programda yaptığı konuşmada, "Anadolu Gençlik olarak, geleceğimiz olan gençliğimize Kuran'ın ve Peygamberimizin izinde giden bir gençlik için çalışıyoruz" dedi. Gayretli, Anadolu Gençlik Derneği olarak ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verirken, Mustafa Şimşekler ise Peygamberimizin örnek hayatı, alemlere rahmet gönderilişi ve hikmetleri gibi bir çok özelliğini anlattı.

SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde, tüm Türkiye genelinde dernek tarafından liseli öğrenciler arasında yapılan Siyer-i Nebi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada birinci olan Ömerhan Çetin'e Umre ödülü, ikinci olan Arif Özsoy'a dizüstü bilgisayar ve üçüncü olan Abdulkadir Çiftçi'ye tablet bilgisayar hediye edildi.

Program Sakalı Şerif'in salavatlar eşliğinde ziyareti ile son buldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Kutlu Doğum Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement