Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu

Manavgat'ta jandarmanın yaptığı uyuşturucu operasyonlarında 25 gram eroin, 22 gram esrar ile 86 kök Hint keneviri ele geçirildi.

17.08.2015 11:40

Manavgat'ta jandarmanın yaptığı uyuşturucu operasyonlarında 25 gram eroin, 22  gram esrar ile 86 kök Hint keneviri ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Side ve Ilıca mahallelerinde uyuşturucu satıcılığı yaptığı belirlenen F.D ve K.E'yi takibe aldı. Zanlıları yakalayan ekipler, F.D'nin üzerinde satışa hazır paketler halinde 25 gram eroin, K.E'nin üzerinde ise 22 gram esrar buldu.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan F.D. çıkarıldığı mahkemece "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. K.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarma ekipleri, Çayyazı Mahallesinde'de Z.S'nin, evinin çatı katında kenevir yetiştirdiği bilgisi üzerine savcılıktan alınan arama kararı ile eve baskın düzenledi. Evde saksılara ekili vaziyette 86 kök Hint keneviri ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Beşkonak Altınkaya Mahallesi'nde vatandaşlara  bölgedeki tarihi yerleri soran bazı kişiler olduğu ihbarını alan jandarma ekipleri, takibe aldığı S.G, R.A. ve  E.A'yi birinci derece sit alanı olan Selge Antik Kenti'nde kazma, kürek, balyoz ve dedektör ile yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement