Manisa Alışveriş Şöleni'nde Volkan Konak Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Manisa Alışveriş Şöleni'nde Volkan Konak Rüzgarı

Manisa Alışveriş Şöleni\'nde Volkan Konak Rüzgarı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) düzenlediği "Alışveriş Şöleni" kapsamında gerçekleştirilen çekilişle, 3 talihli otomobil sahibi oldu.

03.05.2013 07:27

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) düzenlediği "Alışveriş Şöleni" kapsamında gerçekleştirilen çekilişle, 3 talihli otomobil sahibi oldu. Karadeniz müziğinin önemli sesi Volkan Konak da ödül töreninde Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

7-24 Nisan tarihleri arasında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na üye işyerlerinden yapılan 30 TL'lik alışveriş karşılığında kupon sahibi olan vatandaşlar için Cumhuriyet Meydanı'nda noter huzurunda çekiliş töreni yapıldı. Törene, Manisa Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MTSO Başkanı Bülent Korkmaz, MTSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milli Piyango gözetiminde ve noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda; 3 otomobil, 10 derin dondurucu, 10 televizyon, 10 çamaşır makinesi ve 10 kamera sahiplerini buldu. Çekilişte otomobil ödülünü üç talihli kadın kazandı. 124 bin 884 kişinin katıldığı çekilişte 01138 numaralı Meliha Bulur ilk talihli olarak açıklandı. 34047 numaralı Yasemin Urcun isimli talihli ikinci otomobili kazanırken, 05067 numaralı Şahinde Karakahya ise otomobil kazanan üçüncü talihli oldu. 17 gün içinde 3 milyon TL olan hasılat hedefi 6 milyon 160 bin liraya ulaştı. Çekilişin ardından ilk konuşmayı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun yaptı. Coşkun, "Piyango talihlileri de bu akşam sahiplerini buldu. Fikir babası Bülent Koşmaz. Onun fikriyle yola çıktık. 17 günlük bir hareket getirdik. Vali, belediye başkanı ve sponsorların desteğini gördük. Herkese teşekkür ederiz. Halkımıza katılımından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Coşkun'un ardından konuşan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Atalarımız bir söz söylemiş, 'Birlikten kuvvet doğar' diye. Biz de içinde bulunduğumuz makamlarda bütün makamlar ile el ele vererek Manisalılara ayrı bir heyecan yaşattık.

Sayın büyüğümüz Bülent Koşmaz'a, Manisa Valiliği ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ergün'e, desteklerinden dolayı MTSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun tarafından plaket verildi. Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp'e ise, Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz plaket verdi.

VOLKAN KONAK MANİSALILARI MEST ETTİ

Çekiliş törenin ardından sahne alan Karadeniz müziğinin güçlü sesi Volkan Konak, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konseri Vali Yardımcısı Yalınalp, Belediye Başkanı Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, MTSO Başkanı Korkmaz, MTSO Başkan Yardımcısı Coşkun, daire müdürleri ve yaklaşık 10 bin kişi izledi. Sahneye "Kendim ettim kendim buldum" şarkısıyla çıkan "Kuzeyin oğlu" Konak, "Göklerde kartal gibiydim", "Yaz beni yarim yarim", "Sevenler ağlarmış" gibi dillerden düşmeyen şarkıları seslendirerek, Manisalıları kendisine hayran bıraktı. Ünlü sanatçının söylediği şarkılara alanı dolduran binlerce izleyici de hep bir ağızdan eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Volkan Konak, şarkı aralarında anlattığı fıkra ve anılarla Manisalılar'dan tam not aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Alışveriş Şöleni'nde Volkan Konak Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement