Manisa'da Milletvekilliği İçin Aday Adaylığı Başvuruları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa'da Milletvekilliği İçin Aday Adaylığı Başvuruları

21.02.2015 15:32

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, milletvekilliği için başvuru süresince 60 aday adayının müracaatının alındığını belirterek "Milletvekili aday adaylarının başvurusu sayısındaki artış, AK Parti olarak bizleri gururlandırmış ve onurlandırmıştır" dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, milletvekilliği için başvuru süresince 60 aday adayının müracaatının alındığını belirterek "Milletvekili aday adaylarının başvurusu sayısındaki artış, AK Parti olarak bizleri gururlandırmış ve onurlandırmıştır" dedi.

Gürcan, parti binasında yaptığı açıklamada, haziran ayında yapılacak genel seçimlere yönelik "milletvekili aday adaylığı başvuru süresi"nin sona erdiğini söyledi.

Önceki seçimlerde milletvekili aday adaylığı başvuru sayısının 53 olduğunu hatırlatan Gürcan, "Milletvekili aday adaylarının başvurusu sayısındaki artış AK Parti olarak bizleri gururlandırmış ve onurlandırmıştır" dedi.

Aday adayların müracaat sonrasında aday belirleme tarihine kadar çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Gürcan, şöyle konuştu:

"Temayül, aday adaylarımız için kriterlerden bir tanesidir. Aday adaylarımızın kamuoyunda, basında ve sivil toplum kuruluşları ile yaptıkları çalışmaların hepsi değerlendirilecektir. Bütün çalışmaları yakından takip ettiğimiz gibi bu süreçte yapılan çalışmalar hem kendilerine hem de partimize katkı sağlayacaktır. AK Parti, iktidar olduğu günden bugüne milletine hizmet etmeyi şiar edinmiş bir siyasi hareket olarak 7 Haziran seçimlerinden de Manisa'dan 6 milletvekili çıkaracaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da Milletvekilliği İçin Aday Adaylığı Başvuruları - Son Dakika


Advertisement