Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifleri Salihli'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifleri Salihli'de Toplandı

Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifleri Salihli\'de Toplandı

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği üyelerinin aylık olağan toplantısı, Salihli İlçesi'nde gerçekleştirildi.

09.09.2013 17:50

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği üyelerinin aylık olağan toplantısı, Salihli İlçesi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Manisa Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, Akhisar Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli, Alaşehir Kefalet Kooperatifi Başkanı H.Gündüz Karaoğlan, Gördes Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Aydeniz, Salihli Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, Saruhanlı Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Bilgiç, Sarıgöl Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Aktaş, Soma Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Ayan, Turgutlu Kefalet Kooperatifi Başkanı Sami Yıldıran katıldı.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar, toplantıda yaptığı açıklamada "Bölgemize bağlı 20 tane esnaf kefalet kooperatifimiz var. Esnaf ve sanatkarımızın finansman ihtiyaçlarını karşılama adına çalışma yapıyoruz. Bu bağlamda bölgemize bağlı bütün kooperatiflerimizde 325 milyon finansman dağıttık. Salihli Esnaf kefalet Kooperatifi de Salihli esnafına yaklaşık 40 milyon lira finansman sağladı. 125 bin liraya kadar limit kredisi veren esnaf kefalet kooperatiflerimiz, esnaf ve sanatkarımızın finansman ihtiyacında önemli bir yer tutuyor. " dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifleri Salihli'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement