Manisa Valisi Daşöz Keşkek Dövdü - Son Dakika
Yerel

Manisa Valisi Daşöz Keşkek Dövdü

Manisa Valisi Daşöz Keşkek Dövdü

Manisa Valisi Daşöz, Soma Balıkesir Yöreleri ve Ertuğrul Gazi Derneği'nin düzenlediği Keşkek merasimine katıldı.

14.09.2012 12:17  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Soma Balıkesir Yöreleri ve Ertuğrul Gazi Derneği'nin düzenlediği Keşkek merasimine katılarak Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş ile birlikte keşkek dövdü.

Vali Daşöz, Manisa'nın Soma ilçesinde devam eden 13. Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak üzere Soma'ya geldi. Soma'da bir dizi ziyaret ve açılışlara katılan Vali Daşöz, Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene ve kamu kurum ve kuruluş amirleri tarafından Cengiz Topel Meydanı'nda karşılandı. Festival stantlarını tek tek dolaşan Vali Daşöz, esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu. Bülent Ecevit Parkında stant açan Soma Balıkesir Yöreleri ve Ertuğrul Gazi Derneği'nin düzenlediği Keşkek merasimine katılan Vali Halil İbrahim Daşöz, Kaymakam Abdülkadir Karataş ile birlikte keşkek dövdü. Burada yörük çadırında konuk edilen Vali Daşöz ve beraberindekiler ikram edilen keşkeklerden yedi. Soma Belediyesi Halk Oyunları Grubunun gösterisi sonrasında sahne alan Balıkesir Ritim Dans Grubu ilginç dans şovlarıyla dikkat çekti. Halk Eğitim Merkezi'nin iğne oyaları standını da gezen Vali Daşöz, buradan emniyet müdürlüğüne geçti.

Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Soma Belediyesi tarafından Soma'ya kazandırılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) ve Soma Huzurlu Yaşamı ve Asayişi Destekleme Derneği tarafından alınan iki yunus motosikleti ve bir binek aracın açılışını yaptı. Açılış kurdelesini Vali Daşöz, Kaymakam Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene ve İlçe Emniyet Müdürü Cahit Şahin ile birlikte kesti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi(MOBESE)'ni inceleyen Vali Daşöz, Soma'nın emniyet faaliyetlerinde önemli bir gelişme olduğunu kaydederek şunları söyledi: "Soma bundan böyle 24 saat mobese kameraları ile izlenecek. Bu sistemin kurulmasında büyük emekleri olan Soma Belediyesi'ne ve araçların alınmasında katkıları olan dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Valisi Daşöz Keşkek Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement