Manisa Valisi Savaş Gazi ve Şehit Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Manisa Valisi Savaş Gazi ve Şehit Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu

Manisa Valisi Savaş Gazi ve Şehit Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu

Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı İbrahim Onaylı ile esnaf Mehmet Demirbağ, Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve şehit ailelerine kahvaltı verdi.

18.09.2013 14:57

Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı İbrahim Onaylı ile esnaf Mehmet Demirbağ, Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve şehit ailelerine kahvaltı verdi.

Han Cafe'de verilen kahvaltıya Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'da katıldı. Kahvaltıda ayrıca İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Jandarma Alay Komutanı Albay Şevik Güvenç, gazi dernekleri yöneticileri, Manisa Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Ümit Taydaş, gaziler ve eşleri de yer aldı. Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, yaptığı konuşmada, "Burada toplanmamız beni çok mutlu etti, çok güzel bir etkinlik. Gaziler günü'nde gazilerimizle kucaklaşmak çok güzel bir duygu. Milli varlığımızı, bütünlüğümüzü, huzurumuzu, gazilerimizin hayatını fedakarlık etmesiyle bugünlere geldik. Gazilerimizin hatırlanması konusunda esnafımızın geleneksel hale getirdiği hassasiyetle yaklaştığı davranış örnek alınmalıdır. Şehit ve Gazi ailelerimiz için bizler de elimizden ne geliyorsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Kötü niyetli uğraşlar bizleri asla zedeleyemeyecektir. Gazilerimize ne yapsak azdır felsefesiyle çıktığımız bu yolda ne yapsak azdır, onlar her şeyin en iyisini hakkediyor. Bu etkinlikten çok mutlu oldum. Gaziler günümüzü kutluyorum bu güzel davranışı saygı ve sevgiyle selamlıyorum "dedi.

İGM Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı İbrahim Onaylı ise; "Aziz topraklarımızı bize emanet eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Şuan da aramızda bulunan Gazilerimiz sayesinde ayakta duruyoruz. Bizler de şimdi sizlerden aldığımız kutsal emaneti korumaya çalışıyoruz. Sizleri her zaman en iyi şekilde ağırlamaya gayret ettik. Senede bir gün bir minnet borcu ödemeye çalışıyoruz. Siz değerleri gazilerimize ve şehit ailelerine aziz ve şükran borçluyuz. Bunun sorumluluğunu damarlarımızda hissederek hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizleri kırmayıp buraya gelen bugün de yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gazilere sonu olmayan bir borçlarının olduğunun altını çizen Manisa İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, "Sizlerden tek isteğimiz bizlere bol bol dua etmenizdir. Türkiye'de bugünlere gelmemizin en büyük destekçileri sizlersiniz. Eğer dünü ve sizlerin çektiklerini unutursak yarın yine kötü günlerle karşılaşırız. Bizler bu şehrin yöneticileri olarak, bütün yerel hizmetlerle ilgili çalışmalarda sizlerin daha rahat olabileceği şehri oluşturmayı ilke ediniyoruz. Sizlerin problemi bizim problemimizdir. Bu güzel kahvaltıda buluşmamız için bizleri bir araya getiren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Manisa Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Ümit Taydaş ise şu ifadeleri kullandı: "Biraraya gelmekten çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu kahvaltı birlikteliğinin gerçekleşmesinde büyük emeği olan İbrahim bey ve Mehmet bey'e de çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler bundan sonra unutulmamayı istiyoruz. Onurluyuz umutluyuz dimdik ayaktayız. Milletimizden istediğimiz bizlerin arkasında durmalarıdır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Valisi Savaş Gazi ve Şehit Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika


Advertisement