Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer Görevine Başladı

Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer Görevine Başladı

Mardin ili Dargeçit Kaymakamı iken, son mülki idare amirleri kararnamesi ile Balıkesir’in Manyas Kaymakamlığı görevine atanan İbrahim Gencer, ilçeye gelerek görevine başladı.

28.07.2015 15:35

Mardin ili Dargeçit Kaymakamı iken, son mülki idare amirleri kararnamesi ile Balıkesir'in Manyas Kaymakamlığı görevine atanan İbrahim Gencer, ilçeye gelerek görevine başladı.

Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer, 1983 yılında Manisa ili Akhisar ilçesinde doğdu. 2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduğunu, 2008 yılında Sivas'ta kaymakam adayı olarak göreve başladığını açıkladı. Vekaleten, Yozgat - Kadışehri ve Manisa - Selendi ilçelerinde Kaymakamlık görevlerinde bulunduktan sonra, İngiltere'de master eğitimini tamamladığını belirten Kaymakam Gencer, 2011 yılı Şubat ayında Sinop ili Saraydüzü Kaymakamlığı görevine atandığını ve 2013 tarihli kararname ile Dargeçit Kaymakamlığı'na atandığını bildirdi. İbrahim Gencer, son Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile Manyas Kaymakamlığına atandığını evli ve iki çocuk babası olduğunu bildirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement