Mardin'de AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Mardin'de AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

Mardin\'de AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Ankara Milletvekili Şanlı: "AK Parti'nin oy oranını düşürmek iktidardan uzaklaştırmak istediler.

26.04.2014 16:11

AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, "AK Parti'nin oy oranını düşürmek iktidardan uzaklaştırmak istediler. Burada hedef Başbakanımızdı, etkisini ve yetkisini azaltmak istediler. Bunu başaramadılar" dedi.

Şanlı, bir otelde AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nın düzenlediği AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, seçimlerden sonra ilk danışma meclisi toplantısının yapıldığını, seçimlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu dönemde seçimlerin çok önemli olduğunu anlatan Şanlı, "Önümüzde cumhurbaşkanlığı, akabinde bir genel seçim var.  Bir domino etkisiyle bu seçimde alacağımız sonuç onları da etkileyecekti. Bu anlamda önemliydi" dedi.

Şanlı, 17 Aralık operasyonu ve devamındaki olaylar ile Başbakan Erdoğan'ın hedef alındığını, yetki ve etkisinin azaltılmaya çalıştıklarını söyledi.

Bunu yerel seçimlerde her il ve ilçede güçlü sayılabilecek partilere destek vererek de uygulamaya çalıştıklarını, fakat bunun başaramadıklarını ifade eden Şanlı, şunları söyledi:

"CHP ve MHP ile ittifak kurdular. Her ilde, ilçede farklı bir strateji uyguladılar. O il ve ilçede hangi parti güçlüyse CHP, MHP, BDP hiç fark etmedi. Hep birlikte organize oldular. Bunu niye yaptılar. AK Parti'nin oy oranını düşürmek iktidardan uzaklaştırmak istediler. Burada hedef Başbakanımızdı, etkisini ve yetkisini azaltmak istediler. Bunu başaramadılar. Başaramayacaklarını zaten bütün ülke insanı da biliyordu."

AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide da yapılan çalışmaları anlattı. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement