"Mardin'de Sağlıkta Kaliteli Hizmeti Hedefliyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Mardin'de Sağlıkta Kaliteli Hizmeti Hedefliyoruz"

"Mardin\'de Sağlıkta Kaliteli Hizmeti Hedefliyoruz"

Midyat Devlet Hastanesi'nde incelmelerde bulunan, Kamu Hastaneleri Birliği Mardin Genel Sekreteri Şemsettin Döğücü, sağlıkta kaliteli hizmeti hedeflediklerini söyledi.

21.11.2012 12:28  Güncelleme: 12:27

Mardin'in Midyat Devlet Hastanesi'nde incelmelerde bulunan, Kamu Hastaneleri Birliği Mardin Genel Sekreteri Şemsettin Döğücü, sağlıkta kaliteli hizmeti hedeflediklerini söyledi.

Kamu Hastaneleri Birliği Mardin Genel Sekreteri Şemsettin Döğücü ile birlikte Midyat ilçesine gelen Mardin Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Dr. Rıza Döndar, Midyat Devlet Hastanesi yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak hastanede incelmelerde bulundu. Heyet, Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Bilal Arıkan Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Ahmet Nas, İdari Mali İşler Müdürü Beyazıt Arslan, Sağlık Hizmetleri Müdürü Yonca Altınok tarafından karşılandı. Mardin'de Kamu Hastaneleri Birliği'nin 2 Kasım 2012 tarihinde kurulduğunu ve göreve başladıklarını belirten Genel Sekreter Şemsettin Döğücü, "Mardin'de sağlıkta kaliteli hizmeti hedefliyoruz. Şu anda dünya ve Avrupa standartlarında bir hastanede bulunuyoruz. Vatandaşa nasıl hizmet götürürüz mantığı ile çalışıyoruz. İnşallah bu yeni dönemde hastalarımızın sağlık hizmetlerini almasında daha etkin, daha aktif olma anlayışına sahip olacaz. İnşallah hasta memnuniyetini, çalışan memnuniyetini, hekim memnuniyeti hep birlikte sağlıyacağız. Bununla birlikte hastalarımızın da hekimlerimize ve sağlık personeline yardımcı olmalarını temenni ediyoruz. Tüm Mardin'in sağlık hizmetlerinde daha iyi günlere ulaşması içinde elimizden geleni yapacağımızı ifade ediyoruz" dedi.

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Bilal Arıkan ise, Kamu Hastaneleri Birliği Mardin Genel Sekreteri Şemsettin Döğücü ile birlikte gelen Mardin Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Dr. Rıza Döndar'a teşşekür ederek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Midyat Devlet Hastanesi'nin fiziki yapısı, konumu ve önemi hakkında heyeti bilgilendiren Arıkan, "Midyat'ta 150 yatak kapasite ile hastanede günde ortalama bin kişiye hizmet veriyoruz. Bölgenin en modern sterilizasyon ünitesine sahibiz. Bizim hedefimiz çok daha fazla vatandaşlarımıza hizmet etmek. Birçok konuda donanımlı olan hastanemizde hedefimiz vatandaşlarımıza her anlamda kaliteli hizmet sunmak" şeklinde konuştu.

Heyet daha sonra hastaları ziyaret ederek, poliklinikleri, acil servisi ve bütün bölümlerde incelmelerde bulundu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Mardin'de Sağlıkta Kaliteli Hizmeti Hedefliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement