Marmara Engelliler Derneği, Başkan Akbaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Marmara Engelliler Derneği, Başkan Akbaş'ı Ziyaret Etti

Marmara Engelliler Derneği, Başkan Akbaş\'ı Ziyaret Etti

Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ı makamında ziyaret ettiler.

05.01.2012 14:57

Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ı makamında ziyaret ettiler. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen "Yerelden Genele Engelsiz Türkiye" hizmet sempozyumu hakkında teşekkür ziyaretinde bulunan Özdemir, Çayırova'da böyle anlamlı bir projeyi gerçekleştirdiği için başkan Akbaş'a sonsuz teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen sempozyum hakkındaki düşüncelerini aktaran Özdemir, Çayırova ilçesinde engelli vatandaşlara yönelik yapılan çalışmaların sempozyum ile daha fazla değer kazandığını vurguladı. Başkan Akbaş'ın engelli vatandaşlarla yakından ilgilendiğini her alanda gördüğünü belirten Özdemir, Çayırova'da engelli vatandaşların artık sosyal hayata uyum sağlaya bildiğini belirtti.

Çayırova'da yapılan "Yerelden Genele Engelsiz Türkiye" hizmet sempozyumunun ilçeye değer kattığını vurgulayan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, engelli veya engelsiz tüm Çayırovalıları bir bütün olarak gördüklerini belirtti. Engelli veya engelsiz diye bir ayrım yapmadıklarını, bireysel farklılığı olan vatandaşlara ayrıcalık kattıklarını ifade eden başkan Akbaş, yapılan sempozyumda engelsiz Türkiye'nin, engelsiz Çayırova'nın nasıl oluşabileceğini vurgulamaya çalıştıklarını belirtti. Çayırova halkı ile bir bütün olarak hareket ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, yapılan sempozyum da bireysel farklılığı olan vatandaşların yaşadığı sorunların çözüm noktası için bir yol haritası belirlemeye çalıştıklarını söyledi. Belediye çevresinde yapılan çalışmaların engelli vatandaşların ulaşılabilirlik sorununu ortadan kaldırdığını belirten Akbaş, Çayırova'nın gelecekte tamamen bu tür çalışmalara kavuşacağının da altını çizdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmara Engelliler Derneği, Başkan Akbaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement