Marmaris'te Derya Uluğ konseriyle 23 Nisan kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Derya Uluğ konseriyle 23 Nisan kutlamaları

Marmaris\'te Derya Uluğ konseriyle 23 Nisan kutlamaları

Marmaris Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlamalarını Derya Uluğ konseriyle taçlandırdı. Çocuklara gün boyu çekçek konvoyu ve Halk Plajı etkinlikleri düzenlenirken, akşam da ünlü pop müzik sanatçısı sahne aldı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da sanatçıya Atatürk posteri ve çiçek takdim etti. Oktay, cumhuriyetin ikinci yüzyılını gerçek anlamda demokrasiyle taçlandıracaklarına inandığını belirtti.

24.04.2023 13:16  Güncelleme: 19:59

Marmaris Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlamalarını, Atatürk Meydanı'ndaki Derya Uluğ konseri ile taçlandırdı. 23 Nisan'ı kutlayan Uluğ, çocukları da sahneye alarak şarkılarını onlarla birlikte söyledi.

Çocuklara 23 Nisan'da gün boyu çekçek konvoyu ve Halk Plajı'nda yapılan etkinliklerle bayram coşkusunu yaşatan Marmaris Belediyesi, akşam da pop müziğin ünlü sesi Derya Uluğ'un sahne aldığı bir konser düzenledi. Etkinlikte sahneye gelen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay,  sanatçıya Atatürk posteri ile çiçek takdim etti. Çocukların 23 Nisan Bayramı'nı kutlayan Oktay, şunları söyledi:

"Marmaris olarak bugün gün boyu çocuklarımızla birlikte çok güzel bir bayram geçirdik. Değerli sanatçımızın söylediği gibi çifte bayram yaşıyoruz. ve önümüzde çok daha güzel bayramlar var. Marmaris olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını gerçek anlamda demokrasiyle taçlandıracağımıza ben yürekten inanıyorum. Marmaris'te bu enerji fazlasıyla var. Biz çok daha iyisini hep birlikte hak ediyoruz. Zorlu, sıkıntılı günleri hep birlikte yaşadık ama bunların tamamı geride kaldı. Önümüz aydınlık, hedefimiz gerçek anlamda demokrasiyle cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını taçlandırmak. Burada Marmaris olarak biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımıza ben yürekten inanıyorum. Bir kez daha Derya Uluğ'a teşekkür ediyor; iyi bayramlar diliyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Derya Uluğ konseriyle 23 Nisan kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement