Matso'dan "Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması" Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Matso'dan "Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması" Eğitimi

Matso\'dan "Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması" Eğitimi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası ( MATSO) tarafından üyelere yönelik ücretsiz “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” eğitimi düzenlendi.

01.04.2015 16:38

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası ( MATSO) tarafından üyelere yönelik ücretsiz "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma" eğitimi düzenlendi. İki gün süren eğitim Proman Danışmanlık Eğitmen ve Koçu Dr. Gözdegül Başer tarafından verildi. Eğitimde aile şirketlerinde kurumsallaşma kavramı, kurumsallaşma aşamaları, misyon ve vizyon, aile şirketlerinin kurumsallaşması ve sürdürülebilirliği, sürekliliği sağlayan aile şirketlerinin özellikleri, aile şirketlerinde aile anayasasının oluşturulması gibi bir çok konu başlığı yer aldı.

Eğitim sonunda konuşan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, üyelerin sektörlerinde daha da başarılı olmaları için birçok ücretsiz eğitim düzenlediklerini belirterek "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma" eğitiminin de bu eğitimlerden biri olduğunu söyledi. Eğitimde aile şirketleri ile ilgili çok önemli konuların yer aldığını kaydeden Boztaş, özellikle aile anayasasının oluşturulmasının konusunun kurumsal açından önemini vurguladı.

Başkan Boztaş, göreve gelmelerinin ardından yaptıkları çalışma ve üyelere yönelik düzenledikleri eğimleri de anlattı. Özellikle ihracat konusunda yapılan çalışmalar ile ilçede 3 yıl önce yok denecek kadar az olan ihracat oranın her yıl artış gösterdiğini son bir yılda ise yüzde 62 arttığını kaydeden Boztaş, Manavgat Susamı'nın markalaşması ve coğrafi işaretin alınmasına yönelik yapılan çalışmalardan bahsederek, Proman Danışmanlık Eğitmen ve Koçu Dr. Gözdegül Başer'e Manavgat yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketi verdi.

Eğitime MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ın yanısıra, Manavgat Sanayici ve İş adamları Derneği (MASİAD)Başkanı Turgay Akar, MASİAD Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Okan Akın, MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akın, Meclis Üyesi Demir Dura ve çok sayıda üye katıldı.

Konuşmanın ardından katılımcılara belgeleri Başkan Boztaş tarafından verilirken tören toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matso'dan 'Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement