Matso'dan Turizmde Ürün ve Pazar Çeşitlendirme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Matso'dan Turizmde Ürün ve Pazar Çeşitlendirme Çalışmaları

Matso\'dan Turizmde Ürün ve Pazar Çeşitlendirme Çalışmaları

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği ile turizmde pazar ve ürünü çeşitlendirme çalışmaları devam ediyor.

02.11.2016 14:59

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği ile turizmde pazar ve ürünü çeşitlendirme çalışmaları devam ediyor.

Antalya Valiliği himayesinde BAKA, Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Serik Belediyesi, işbirliğinde Kuzey Afrika ve Körfez ülkesi 17 ülkeden oluşan (MENA) ülkelerinden oluşan heyet Antalya tanıtım turu düzenlendi. Antalya şehir merkezini gezen heyet için hazırlanan turun Manavgat- Side bölümü ise MATSO ve BAKA işbirliği ile gerçekleşti. MATSO-BAKA işbirliği ile Manavgat ve Side'nin tarihi ve turistik yerleri gezen heyet için daha sonra Manavgat Irmağı'nda tekne turu düzenlendi. Manavgat ırmağında Boğaz mevkiine kadar tekne ile gezen heyet daha sonra Manavgat Şelalesini ziyaret etti. Heyet burada hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyete MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş ve BAKA Antalya Koordinatörü Osman Erol Saraydere eşlik etti. Heyet Manavgat ilçesinin gezmesinin ardından ilçeyi çok beğendiklerini belirterek Manavgat'ın MENA ülkeleri için çok güzel tatil bölgesi olduğunu ifade ettiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matso'dan Turizmde Ürün ve Pazar Çeşitlendirme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement