Mavi Beyazlılar Hafta Sonunda Turgutreis Deplasmanında.. - Son Dakika
Yerel

Mavi Beyazlılar Hafta Sonunda Turgutreis Deplasmanında..

Mavi Beyazlılar Hafta Sonunda Turgutreis Deplasmanında..

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Turgutresi Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.BAL 9.Grupta mücadele eden Didim Belediyespor'da gözler Turgutreis maçına çevrildi.

02.03.2012 17:05

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Turgutresi Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

BAL 9.Grupta mücadele eden Didim Belediyespor'da gözler Turgutreis maçına çevrildi. Geçen hafta kendi evinde Uşak İl Özel İdarespor'u 4-2 yenen Didim'de seri galibiyetlerini sürdürmek istiyor. Ligdeki son iki maçında 6 puan toplayan ve üst sıralardan kopmak istemeyen Didim ligin ilk yarısında kendi evinde yenildiği Turgutreis

evinde yenerek ilk yarının hesabını kapatmak istiyor. Mavi Beyazlıların Teknik Sorumlusu Ayhan Yıldız son iki maçta 6 puana aldıklarını ve Turgutresi maçına da 3 puan için hazırlandıklarını belirterek, deplasmandan 3 puana dönmeyi hedeflediklerini söyledi. Yıldız, geçen hafta ortaya konan kötü oyunu bu hafta telafi edeceklerini belirterek "Takımdaki havamız şu an iyi; sakat ve cezalılarda gerçek anlamda takıma döndü. Seri galibiyetleri sürdürüp, ligin iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Herkesin bir hedefi var; biz de kendi hedefimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Deplasmanda bizi yalnız bırakmayacağına inandığımızı taraftarlarımıza puan ya da puanlar hediye etmek istiyoruz."dedi.

Turgutreis Belediyespor ile Didim Belediyespor arasında 4 Mart 2012 Pazar günü Turgutreis'de oynanacak maç saat 13: 30'da başlayacak. Maç için Didim Belediyesi önünde taraftar otobüsü kaldırılacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mavi Beyazlılar Hafta Sonunda Turgutreis Deplasmanında.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement