Mavi Kapak Kampanyası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mavi Kapak Kampanyası

09.05.2013 15:06

Beşikdüzü Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen mavi kapak kampanyasında kapsamında toplanan kapaklarla tekerlekli sandalye alındı.

Beşikdüzü Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen mavi kapak kampanyasında kapsamında toplanan kapaklarla tekerlekli sandalye alındı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca başlatılan "Gönül Elçileri Projesi"nde görev alan 40 öğrencinin desteğiyle toplanan 26 bin mavi kapakla alınan tekerlekli sandalye, ihtiyacı olan bir kişiye verilmek üzere Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Türkan Atalar'a teslim edildi.

Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, emeği geçen herkesi tebrik etti.

Okul Müdürü Mehmet Akpınar ise birkaç öğrencinin isteğiyle başlatılan kampanya sonucunda, bir hasta ya da engelli vatandaşın kullanabileceği tekerlekli sandalyeye kavuştuklarını belirterek, "Bu çalışmada emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mavi Kapak Kampanyası - Son Dakika


Advertisement