Mazlumder İnsan Haklarını Öğretiyor - Son Dakika
Yerel

Mazlumder İnsan Haklarını Öğretiyor

İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) Kayseri şubesinin üyeler ve isteyen vatandaşlara açık olarak düzenlediği "İnsan Hakları Seminerleri" devam ediyor.

18.11.2013 15:30

İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) Kayseri şubesinin üyeler ve isteyen vatandaşlara açık olarak düzenlediği "İnsan Hakları Seminerleri" devam ediyor.

Ekim ayının son haftasında başlayıp aralık ayı sonuna kadar devam edecek seminerlerde her hafta bir konu avukat, sendikacı ve sivil toplum idarecilerinden olan seminerciler tarafından katılımcılara sunulup 1 buçuk saat süren programın sonunda katılımcıların sorularına cevaplar veriliyor.

İnsan hakları kavramı, hakları savunma yolları, hasta hakları, inanç ve inancını yaşama hakkı, düşünce ve kanaat hakkı, basın yayın hakkı gibi konuların işleneceği ve her hafta sonu cumartesi günleri 13.00'te başlayan programa katılan üye ve gönüllüler programın oldukça yararlı olduğunu bildirerek MAZLUMDER yönetici ve seminercilere teşekkür etti.

2 hafta önce başlayan ve avukat Osman Fidan'ın sunumunu yaptığı, insan olarak haklarımızın dini, hukuki, kültürel ve toplumsal yönlerinin işlendiği seminerden oldukça memnun kalan katılımcılar her seminer sonunda yeni bilgilere ulaşmanın ve vatandaş olarak özgüven kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mazlumder İnsan Haklarını Öğretiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement