Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Yiğit Gökoğlan'ın bir yıllık kiralanmasıyla ilgili olarak, Galatasaray kulübü ve futbolcuyla prensip antlaşmasına vardıklarını söyledi.
Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 yaşındaki Yiğit Gökoğlan'ın Medical Park Antalyaspor'da önümüzdeki sezon kiralık olarak forma giymesi için bir süredir Galatasaray ile görüşme halinde olduklarını belirtti.
Galatasaray ile iyi diyaloglarının bulunduğunu ifade eden Akıncıoğlu,
"Yiğit Gökoğlan'ın bir yıllık kiralanmasıyla ilgili Galatasaray kulübü ve futbolcuyla prensip antlaşmasına vardık. Önümüzdeki günlerde futbolcuyla kontrat imzalayacağız. Bu transferin ardından takıma başka takviye yapmayacağız" dedi.
Muhabir: Okan Özer
Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Medical Park Antalyaspor'da Transfer - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.