Medicalpark Antalyaspor, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Medicalpark Antalyaspor, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına Devam Ediyor

Medicalpark Antalyaspor, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına Devam Ediyor
19.11.2013 17:24

MedicalPark Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde yapılan çalışma hafif koşuyla başladı.

MedicalPark Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde yapılan çalışma hafif koşuyla başladı. Koşunun ardından futbolcular 4 grup halinde top kontrolü, pas çalışması yaptı. Antrenman daha sonra yarı alanda yapılan çift kale maçla son buldu.

Torku Konyaspor maçında kırmızı kart görerek 3 hafta men cezası alan ve arka adalesinde zorlanma olan Milan Baros, yine Konya maçının ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve anjiyo olan Mehmet Sedef antrenmana katılmazken, kolunda kırık bulunan Koray Arslan ise takımdan ayrı çalıştı.

MedicalPark Antalyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Kırmızı-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde çalıştı. Hafif koşuyla idmana başlayan oyuncular, daha sonra istasyon, dar alanda paslaşma ve orta şut çalışması gerçekleştirdi. Futbolcular, antrenmanı yarı alanda maç yaparak tamamladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medicalpark Antalyaspor, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement