Menderes Anadolu Lisesinin Norveç Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Menderes Anadolu Lisesinin Norveç Ziyareti

Menderes Anadolu Lisesinin Norveç Ziyareti

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, Comenius Projesi kapsamında ikinci ziyaretini Norveç'in Bergen kentine yaptı.

30.03.2013 17:57

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, Comenius Projesi kapsamında ikinci ziyaretini Norveç'in Bergen kentine yaptı.

Norveç gezisine Okul Müdürü Mehmet Atay, proje iletişim kişisi Yeliz Sümer, İngilizce Öğretmeni Mehmet Küçükbeyazıt ve Tuğçe Nur Gürsoy, Ilgar Yurdakul, İsmail Aslan adlı öğrenciler katıldı.

Proje ekibindeki öğretmen ve öğrenciler Bergen'de İspanya, Avusturya, Polonya ve Fransa'dan gelen öğretmen ve öğrenciler ile buluşarak çeşitli faaliyetlerde bulunurken, proje konusuna bağlı olarak balık fabrikasına gezi düzenlendi. Norveç'in doğal ve tarihi güzelliklerini görmek amacıyla çeşitli etkinlikler yapıldı. Özellikle geleneksel tarihi evler ve fiyortlar katılımcıları büyüledi. Tüm proje ortaklarının katıldığı piknik ise öğretmenlere ve öğrencilere güzel anlar yaşatırken, Norveç gezisine katılan öğretmen ve öğrenciler farklı bir kültür ile tanışmanın mutluluğu içinde Nazilli'ye döndüler. Proje iletişim kişisi Yeliz Sümer, Menderes Anadolu Lisesinin ilk projesi olan "Sürdürülebilir Teknolojileri uygulayarak 'Avrupa'yı Doyurma' adlı proje dahilinde Norveç'e yapılan ziyaretin hem öğretmenler hem de öğrenciler açısından heyecan verici ve verimli bir çalışma olduğunu belirtti.

Okul Müdürü Mehmet Atay ise; "Öğrencilerimiz beş ülkeden katılan öğrencilerle birlikte ortak çalışmalar yaparak bilgi alışverişinde bulundular. Farklı kültürlerle yapılan bu etkinlikler öğrencilerin dünyaya ve yaşama bakışlarında olumlu katkılar sağladı" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menderes Anadolu Lisesinin Norveç Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement