Meram Belediyesi'nin Düzenlediği Tiyatro Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Meram Belediyesi'nin Düzenlediği Tiyatro Kursu Sona Erdi

Meram Belediyesi\'nin Düzenlediği Tiyatro Kursu Sona Erdi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaklaşık 3 ay süren tiyatro kursu sona erdi.

30.01.2014 11:58

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaklaşık 3 ay süren tiyatro kursu sona erdi.

Konevi Kültür Merkezinde düzenlenen Tiyatro Atölyesi'nin veda programına Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Konya Devlet Tiyatrosu Müdürü Alpay Aksum, başkan yardımcısı Ali Uysal, tiyatro sanatçıları ve kursa devam eden öğrenciler katıldı.

Farklı meslek gruplarından tiyatroya gönül verenlerin katıldığı bu kursun çok yararlı olduğunu belirten Konya Devlet Tiyatrosu Müdürü Alpay Aksum, "Öncelikli olarak bu imkanı hazırlayan Meram Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Konya'da bu işe ciddi manada yatırım yapan, kafa yoran ve önünü açan biri varsa o da Sayın Serdar Kalaycı'dır" dedi.

Belediye olarak sosyal ve kültürel hizmetlere verdikleri önemi vurgulayan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise, "Kentsel dönüşümden restorasyon çalışmalarına, yeni yol yapımından örnek park projelerine, eğitim ve spor tesislerinden yaşam merkezlerine varıncaya kadar fiziki olarak çok önemli hizmetlere imza attık. Bunları yaparken kültürel ve sosyal hizmetleri de ihmal etmedik. Burada farklı vesilelerle düzenlediğimiz tiyatro, konferans, eğitim semineri, panel vb. kültürel etkinliklere hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Tiyatroya gönül verenler için Konevi Tiyatro Topluluğumuz ve Devlet Tiyatrosu iş birliğiyle düzenlediğimiz bu proje kapsamında farklı meslek gruplarından vatandaşlarımız tiyatro eğitimi aldı. Kursa devam edenler arasından seçilecek 40 kişi de farklı tiyatro oyunlarında rol alacaklar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram Belediyesi'nin Düzenlediği Tiyatro Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement