Merkezefendi'de Girişimci Kadınlar Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Merkezefendi'de Girişimci Kadınlar Bir Araya Geliyor

Merkezefendi\'de Girişimci Kadınlar Bir Araya Geliyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ yarın saat 12.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde başlıyor.

15.12.2022 16:14  Güncelleme: 16:18

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 'Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali' yarın saat 12.00'de Merkezefendi Kültür Merkezi'nde başlıyor.

Üretici ve girişimci kadınların el emeği ürünlerini satabilmesi ve sosyalleşmesi amacıyla daha önce iki kez düzenlenen 'Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali'nin üçüncüsü yarın başlayacak. Kültürel, sosyal ve eğitsel faaliyetlerin olacağı festivalde 250'yi aşkın girişimci kadın, Merkezefendi Kültür Merkezi'nde stant kuracak. Festival, 17 Aralık Cumartesi ve 18 Aralık Pazar günlerinde de devam edecek.

Festivalin ilk gününde Tabipler Odası saat 14.00'te konferans düzenleyecek. Saat 16.30'da ise ünlü yemek yazarı Sahrap Soysal söyleşide sevenleriyle bir araya gelecek. Festivalin ikinci gününde oyuncu ve televizyon programcısı Derya Baykal saat 14.00'te söyleşi düzenleyecek. Saat 16.00'da workshop ve çeşitli etkinlikler yürütülecek. Aynı gün saat 20.00'de ise şefliğini Zuhal Feray Şenkibar'ın yapacağı Merkezefendi Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosu konser verecek. Festivalin son gününde saat 13.00'te Tabipler Odası konferans düzenlerken, saat 20.00'de de Merkezefendi Belediye Orkestrası sahnede olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Merkezefendi'de Girişimci Kadınlar Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement