Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'de AK Parti İl Başkanlığı binası önüne el yapımı patlayıcının atılmasıyla ilgili olarak, "Mersin'de binlerce yıldır hakim olan barış ve kardeşliğin bu tür münferit saldırılarla bozulmayacağını" bildirdi.
Bakan Çağlayan yaptığı yazılı açıklamada, Mersin AK Parti İl Başkanlığı binası önüne atılan patlayıcının Mersin'de binlerce yıldır hakim olan barış ve kardeşliği bozamayacağını belirterek, saldırıyı şiddetle kınadı.
Çağlayan, şunları kaydetti:
"Farklı grupların birlikte barış ve kardeşlik içinde yaşadığı Mersin, bu tür terörist hareketlere karşı tek vücut olarak dimdik duracaktır. Mersin bütün etnik ve inanç gruplarıyla bir bütündür ve Mersinli hemşehrilerimin sükunet ve sağduyu içinde davranacaklarına inanıyorum."
- MERSİN
Son Dakika › Yerel › Mersin'de AK Parti Binası Önüne El Yapımı Patlayıcı Atılması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.