Mersin'de Kent Orkestrası Konserleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Kent Orkestrası Konserleri Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafında bu yıl ilki düzenlenecek olan kent orkestrası yaz konserleri, 17 Ağustos 15 Eylül tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

16.08.2013 13:56

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafında bu yıl ilki düzenlenecek olan kent orkestrası yaz konserleri, 17 Ağustos -15 Eylül tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Şef Murat Sürücü'nün yöneteceği konserde; 7 solist, 29 kişilik orkestra ekibiyle, güncel ve nostalji en şarkılardan oluşan repertuarı Mersinlilere söyleyecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan,yazılı açıklamasında, Mersin'in, kültür ve sanata önem veren bir kent olduğunu belirtti.

Bu anlamda kentin Türkiye ve dünyada haklı bir yere geldiğini ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"Mersin her zaman dediğim gibi; bir kültür, sanat ve spor kenti olmuştur. Sanata ve kültüre önem veren bir belediye başkanı olarak, bu yıl kent orkestrası yaz konserlerinin ilkini düzenleyecek olmamızın gururunu yaşıyoruz. Mersin'de yaşayan ve değişik kültürlerden gelen insanların bir arada sevgi, barış ve kardeşlik duyguları içinde eğlenmesini temenni ederek,  Mersinli tüm sanatseverleri konserlere katılmaya davet ediyorum." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de Kent Orkestrası Konserleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement