Mersin Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan Leonardo da Vinci gezi ve bilgilendirme programı sona erdi.
Mersin Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin İl Müftülüğü, Mezitli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mersin Ortodoks Kilisesi ve Mersin Cemevi'nin de ortak olduğu proje Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Projeleri Merkezi Başkanlığı tarafından finanse edildi.
Proje kapsamında "Din Eğitimi ile İlgili Faaliyet Yürütenler, Din Eğitiminde Karşılaşılan Sorunlara Dinlerarası Diyalogla Çözüm Arıyor" başlığı altında bir gezi düzenlendi.
5 kurumdan 15 kişinin katıldığı, 21 gün süren gezi, Almanya'nın Essen, Duisburg, Dusseldorf, Köln, Dortmund, Gelsenkirschen gibi şehirlerinde yürütüldü. - Mersin
Son Dakika › Yerel › Mersin'de Leonardo da Vinci Gezi ve Bilgilendirme Programı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.