MHP Akhisar'da İlk Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika
Yerel

MHP Akhisar'da İlk Seçim Bürosunu Açtı

MHP Akhisar\'da İlk Seçim Bürosunu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Akhisar’da ilk seçim bürosunu Akhisar’a Sev Yolu'nda açtı.

25.01.2014 13:50

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Akhisar'da ilk seçim bürosunu Akhisar'a Sev Yolu'nda açtı.

Manisa Şehzadeler Mehteran takımın gösterileri ile dualarla açılan seçim bürosunda ilk olarak söz alan Cengiz Ergün, "Sabah Akhisar'a geldiğimde Mansur Onay hocamdan ve ilçe başkanımdan bilgiler aldım. Gerçekten Akhisar'da bütün vatandaşlarımız ile kucaklaşarak esnaflarımıza yaptığımız ziyaretler ve pazar ziyaretleri çok güzel ve coşkulu bir şekilde geri dönüşümlerini alıyoruz. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. İnşallah bu güzel rüzgarın daim olmasını, 30 Mart'a kadar bu ofis büromuzda hayırlısı ile çok güzel hizmetlerin başlangıcı itibari ile olacağını düşünüyorum" dedi.

ROZET TAKILDI

Öte yandan açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından seçim bürosunda MHP'ye geçiş yapan Anavatan Partisi kurucularından ve ilçe başkanlığını yapmış yeminli mali müşavir Sedat Tetiker'e rozetini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay taktı. Açılış ve rozetlerin takımının ardından MHP heyeti partililerle sohbet etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Akhisar'da İlk Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement