MHP Başkan Adayı Küçük'den Düsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Başkan Adayı Küçük'den Düsiad'a Ziyaret

MHP Başkan Adayı Küçük\'den Düsiad\'a Ziyaret

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce Sanayici ve İşadamları Derneğine (DÜSİAD) ziyarette bulundu.

08.02.2014 12:52

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce Sanayici ve İşadamları Derneğine (DÜSİAD) ziyarette bulundu. Ziyarette Düzce'nin sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük ve beraberindeki heyet, DÜSİAD'a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Düzce Sanayici ve İşadamları Derneğinin kuruluşundan buyana önemli çalışmalara imza atarak, ilin önde gelen ve saygın sivil toplum kuruluşlarının başında gelmeyi başardığını söyleyen Ömer Küçük, "DÜSİAD, Düzce'nin ticaretinde ve sanayileşmesinde öncü kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Sanayileşme ve işadamlarının dışa açılmasında yaptığınız çalışmalarından dolayı sizlere Düzceli sanayici ve işadamları adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Düzce'nin çözülemeyecek önemli bir sorunu olduğunu düşünmüyoruz, yeter ki sizin gibi sivil toplum kuruluşları ile istişare halinde çalışalım ve çözümleri yollarını birlikte bulalım, çözüm konusunda adımları hızlı bir şekilde atalım. Bir işadamı olarak DÜSİAD'ın Düzce'ye katkılarını çok yakından takip ediyorum. Başarılarınızın ve katkılarınızın devamını diliyorum" dedi.

DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ise, çıktıkları bu yolda Küçük ve ekibine teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Düzce'nin bir adım daha ileriye gidebilmesi için DÜSİAD olarak siyaset ve parti gözetmeden kim seçilirse seçilsin desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Çakır, "Düzce'nin bir çok sorunu ve çözüm yolları hakkında bugüne kadar önemli çalışmalarımız oldu. Bunları gerekli mercilere de DÜSİAD olarak ilettik. Bundan sonra da Düzce'miz için her konuda destek vermeye hazırız" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Başkan Adayı Küçük'den Düsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement