MHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toptaş'ın Projeleri Kitap Oldu - Son Dakika
Yerel

MHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toptaş'ın Projeleri Kitap Oldu

MHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toptaş\'ın Projeleri Kitap Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı Mehmet Toptaş, projelerini projelerini Bayraklı adlı bir kitapta topladı.

15.11.2013 12:31

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı Mehmet Toptaş, projelerini projelerini Bayraklı adlı bir kitapta topladı. Mehmet Toptaş, kitapta ele aldığı projeleriyle 'milliyetçi belediyeciliğin' örneklerini anlatmak istediğini söyledi.

Kitabın tanıtımı ve projelerini açıklaması hakkında bir toplantı düzenleyen MHP'li aday adayı Toptaş, "Bu proje kitabı Bayraklı'yı tıpkı bir Dünya markası yapacak gibi geleceğini aydınlatacak çapta bir proje kitabıdır. Bayraklı'lı, kitapta dürüst, adil, 'Milliyetçi Belediyecililik' anlayışının yanı sıra kendisini Bayraklı halkına, hizmete adamış, üretken ve projeleri ile bir belediye başkanı görecek" dedi.

İNSAN VE HİZMET ODAKLI

Milliyetçi belediyecilik uygulamalarından kenti marka yapacak projelere, yepyeni bir yönetim anlayışından kentsel dönüşüme kadar birçok çarpıcı görüş ve analize yer verdiği 'Bayraklı' Proje kitabını basına açıklayan MHP Bayraklı belediye başkan aday adayı Toptaş, kent yönetiminde insan sevgisini, hizmeti, paylaşmayı yasalar çerçevesinde kurallara bağlayarak ve yeni görev tanımları oluşturarak, hizmet sunabilmenin yöntemlerinin yer aldığını söyledi.

PROJELER KİTAPTA

Toptaş, "Bayraklı Proje Kitabı, şeffaf, hesap verebilir, insan ve hizmet odaklı, dayanışmacı belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini ve vergi ödeyen yurttaşların haklarını, belediye yönetiminden beklentilerini, bu beklentilerin karşılanmasında uygulanacak ilkeleri, uyulacak hukuksal ve yönetsel kuralları bir bütünlük içinde anlatan "Bayraklı" kitabıdır. Bu kitapta, dürüst, adil, demokrat, özgürlükçü ve katılımcı sosyal belediyeciliğin nasıl olması gerektiğine ilişkin anlayışı ve felsefeyi bulacaksınız. Ayrıca yine belediye yönetiminde karar verme ve uygulama mekanizmalarının yasal alt yapısı ile kamu kaynaklarının verimli kullanılmasına ilişkin özeni ve ilkeleri göreceksiniz" dedi.

YARDIMLAŞMA KARTI NEFES ALDIRACAK

Toptaş, Bayraklı'ya yönelik projelerinden birinin de 'Yardımlaşma Kartı' olduğunu dile getirerek, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Milliyetçi belediyecilik anlayışının güncel tanımı "Bayraklı Proje Kitabı" ile Belediyecilik olacak. Bunun uygulama alanını şekillendiren temel ilke de 'Kentsel Dönüşüm'dür. 'Bayraklı Proje Kitabı' anlayışı çerçevesinde hizmet yürütülürken bütçeye kaynak aktarılacak, ihtiyaç sahipleri için bir kütük hazırlanacak, bu kütük her yıl yenilenecek, 'Yardımlaşma Kartı' düzenlenecek ve bu kart yardıma muhtaç evli çiftlerden kadına verilecektir. Kartla anlaşmalı alışveriş merkezlerinden alkollü içkiler hariç temel ihtiyaç maddeleri alınabilecektir. Ayrıca düzenlenecek 'Eğitim Kartı' ile öğrencilere burs verilecek. Bu kitabı hazırlarken 5 yıl boyunca, Bayraklı'yı enine boyuna ölçtük biçtik. Bayraklı'yı bir dünya markası yapacak olan bu "Bayraklı Proje" Kitabımızda yer almaktadır." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toptaş'ın Projeleri Kitap Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement