MHP Çukurova'dan Dayanışma Kermes - Son Dakika
Yerel

MHP Çukurova'dan Dayanışma Kermes

MHP Çukurova\'dan Dayanışma Kermes

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği dayanışma kermesi yoğun ilgi görüyor.

15.12.2015 13:31

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği dayanışma kermesi yoğun ilgi görüyor.

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı'nın günlerdir hazırlığını yaptığı kermes, Barajyolu üzerinde Duygu Kafe yanında Gençlik Parkı'nda açıldı. Açılışın ilk gününde vatandaşların yoğun ilgisini çeken ve MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran'ın ev sahipliğinde düzenlenen kermesin açılışında MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da hazır bulundu.

Duran'la birlikte stantları gezen Yusuf Baş, tulukta 'ayran' yapmayı, saçta 'bazlama' pişirmeyi denedi. Kıl çadırda 'Yörük sofrası'na oturan Baş ve protokol üyeleri, kermesi gezmekten büyük keyif aldılar. MHP İl Başkan Yusuf Baş, "Seçkin bir ortamda, nezih ve çok çeşitli ürünlerin yer aldığı bu kermesin düzenlenmesinden dolayı ilçe teşkilatımızı kutluyorum. Dayanışma ve kaynaşmayı destekleyen bu tür faaliyetleri her zaman destekliyoruz. Ellerinize ve yüreklerinize sağlık" dedi.

MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, "Kadın Kollarımızın değerli yöneticilerinin emekleriyle gerçekleştirdiğimiz bu kermesle halkımızla daha çok bir arada olmayı arzu ettik. Yoğun ilgi, bizleri çok memnun ediyor. Kermese destek veren, ilgi gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gıda, içecek, çocuk ve büyük giyimi, tekstil, kozmetik gibi değişik ürünlerin yer aldığı kermes 20 Aralık 2015 Pazar günü akşamına kadar açık kalacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Çukurova'dan Dayanışma Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement