MHP'de Katılım Coşkusu - Son Dakika
Yerel

MHP'de Katılım Coşkusu

MHP\'de Katılım Coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana'da partiye katılımlarla büyümeye devam ediyor.

27.01.2013 13:47

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana'da partiye katılımlarla büyümeye devam ediyor.

MHP Seyhan İlçe Teşkilatında düzenlenen yaklaşık 300 kişilik katılım töreninde büyük coşku yaşandı. Emekli Milli Eğitim Müdürü TBMM Başkan Müşaviri Hüseyin Yakar, 2009 mahalli seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Avukat Taner Boz, BBP Ceyhan eski İlçe Başkanı Ahmet Baysal ile başta Güneydeki yerleşim birimleri olmak üzere değişik mahallelerden değişik partilerden 300'e yakın isim üç hilal rozeti taktı. Törende MHP kurmayları da hazır bulundu. MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Yılmaz Tankut, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, partiye yeni katılım sağlayanları tercihlerinden ötürü tebrik ettiler.

İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, burada yaptığı konuşmada " Karataş'ta başlayan, Bahçe beldesinde devam eden, Yüreğir'de genişleyen ve şimdi de Seyhan'da hızlanan bu katılımların bir anlamı var. Milliyetçi Hareket Partisi çığ gibi büyüyor. Bazıları kendi koltuğu için yıkım taşeronluğu yaparken MHP sadece bağrından çıktığı Türk milleti için, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için siyaset yapıyor. Teslimiyetçi AKP ve onun arkasında vagon olan partilerle ülkemizin uçuruma yuvarlandığı gerçeğini gören vatandaşlarımız 'son kale'ye sığınıyor, öz yuvasına dönüyor. Allah'ın izniyle bu ilgi daha da artacaktır." dedi.

MYK Üyesi Yılmaz Tankut da "Bu ülkenin, bu milletin bölünmemesi için en ufak bir hassasiyeti olmayan, bir damla dahi alın teri dökmeyen zihniyetin açlıkla, yolsuzlukla, yoklukla, adaletsizlikle, ihanetle aziz milletimize fatura ettiği bir musibet döneminden ders çıkarılmaya başlandığı kanaatindeyim. Bu katılımlar bunu gösteriyor. Partimizin bu şekilde yoğun katılımlara her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise, "Yerel seçimlerde teslimiyetçi taşeron zihniyet kazanırsa Türkiye üzerine kirli hesapları olanlar hedefine ulaşmış olacaktır. Türk milliyetçileri kazanırsa, kirli oyun bozulacaktır. Adana'da başta Büyükşehir olmak üzere 16 belediyeyi de kazanacak gücümüz, potansiyelimiz vardır.

Bu şehir üzerine, ülkemiz üzerine kirli hesabı olanların oyunlarını hep beraber bozacağız" ifadesini kullandı.

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ise, "Bir tarafta gaflet, dalalet ve hatta ihanet içinde yüzenler, diğer tarafta hain ittifaka karşı direnenler. Günler ilerledikçe saflar daha da netleşecek, Seyhan'da yürekler daha bir toplu varacaktır. Milli direncin son kalesine hoş geldiniz. Bu katılımlar sadece bir başlangıçtır. Allah'ın izniyle Seyhan'da büyümeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Katılımcılardan Hüseyin Yakar "Dün Haçlı güruhunun yapamadığını bugün maalesef bu milletin verdiği yetkiyi kullanan zihniyet yapmaktadır. İhanete karşı mücadele için buradayız" derken, Avukat Taner Boz ise "Türk milletinin, Türk-İslam aleminin kalbi olan bu devlet, bu millet;

Türk-İslam tarihinin sarsılmaz son kalesidir. MHP ise ülkücülerin tek partisidir. Zaman birlik zamanıdır." diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'de Katılım Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement