MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şenel, Çankırı'da - Son Dakika
Yerel

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şenel, Çankırı'da

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şenel, Çankırı\'da

Şenel: "Yapılan yardımları kendi malınız gibi güle güle kullanın ama oylarınızı hür bir irade ile kullanın"

30.11.2013 20:54

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel, "Yapılan yardımları kendi malınız gibi güle güle kullanın ama oylarınızı hür bir irade ile kullanın" dedi.

Şenel, partisinin Çankırı Kadın Kolları Başkanlığı'nca bir düğün salonunda düzenlenen konserden önce yaptığı konuşmada, ülkede ciddi sorunlar olduğunu ve basın yoluyla insanların kandırıldığını iddia etti.

"Geçtiğimiz günlerde beşikteki bebekleri öldüren bir isim Diyarbakır'a geldi ve devletin en üst yetkilileri tarafından karşılandı" diyen Şenel, şöyle konuştu:

"O isim gelecek diye kentteki 'Ne Mutlu Türküm Diyene' yazısı bile kaldırıldı. Bizim 40 bin şehidimiz var. Ateş elbette düştüğü yeri yakar ama her şehit ateşinin düştüğü yer Türk ocağıdır. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Bizim milli ve manevi değerlerimiz bu kadar ucuz mudur? Dışarıdan gelenler bizim derdimizi, bizden daha iyi bilemezler. Barış ve demokrasi diye halkı kandırıyorlar. Bu kelimeler hoş ve şirin kelimeler ama bu kelimelerin önüne düşman kelimesini koyun. Düşman ile barış mı olur?"

Şenel, AK Parti iktidarının seçimler öncesinde devlet imkanlarıyla vatandaşlara gıda ve yakacak yardımı yaptığını ileri sürerek, "Yapılan yardımları kendi malınız gibi güle güle kullanın ama oylarınızı hür bir irade ile kullanın. Çocuklarınızın geleceğine en iyi şekilde yön verecek bir şekilde oy kullanın" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından mahalli sanatçı Neşe Dilekçioğlu konser verdi.

Programa, MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar, Kadın Kolları Başkanı Narin Özdemir, MHP Çankırı Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın ve vatandaşlar katıldı. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şenel, Çankırı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement