MHP'li Taner, Sevil Toplum Örgütlerinin Taleplerini Dinledi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Taner, Sevil Toplum Örgütlerinin Taleplerini Dinledi

MHP\'li Taner, Sevil Toplum Örgütlerinin Taleplerini Dinledi

MHP Efeler Belediye Başkanı Recep Taner, Tes-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Mustafa Aydın’ı makamında ziyaret etti.

15.01.2014 09:18

MHP Efeler Belediye Başkanı Recep Taner, Tes-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Mustafa Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete MHP Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzınırmak, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Akşit, Belediye Meclis üyesi Murat Saltık, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten Aydın, "Bizler Aydın olarak büyük bir aile olduğumuza her zaman inanmışızdır. Bu aile içerisinde hareket ettiğimizi biliyorsunuz. Temennimiz Önümüzdeki seçimlerde Aydın'ın kazanmasıdır. Hem Büyük şehir, hem Efeler belediyesinin iyikadrolarla temsil edilmesidir. Aydın ve Aydınlının kazanması için Tes-iş Şube Başkanı, Türk-iş il Temsilcisi ve Sivil Toplum örgütleri olarak üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Yapılacak iyi kadrolarla hizmetin geleceğine inancımız tamdır. Bizim yarınlarda belediye başkanı olacaklardan talebimiz belediye başkanının kapısının mutlaka ve mutlaka açık olması ve başkanın ulaşılabilir olmasıdır. Ben her yerde söylüyorum buradan da ifade etmek istiyorum. Mevcut belediye başkanımıza ulaşmamız mümkün değildir. Türk-İş İl Temsilcisi olarak randevu alsak dahi randevulara cevap verilmemektedir. Sizlerden ricamız o kapıların mümkün olduğu kadar herkese açık olmasıdır. Vatandaş sıkıntılarını belediye başkanına iletebilmelidir diye düşünüyorum" dedi.

Sivil Toplum Örgütlerinin dün olduğu gibi bundan sonrada yanında olmaya devam edeceklerini belirten MHP Efeler Belediye Başkanı Recep Taner de, "Bizim genel bakışımız; Türkiye'deki sivil toplum örgütleri, mesleki teşekküller kendiişlerini rahat bir şekilde yapabilmelidirler. Bunların rahat çalışması neticesinde kendi çalışmalarının hakları ile ilgili düzenlemeleri tam olarak yaptırabilmeleri Aydın'da çalışma huzurunun daha da iyileşmesini sağlayacağı düşüncesindeyiz. Temennimiz yarınların bugünlerden daha iyi olmasıdır. Diğer taraftan Sivil Toplu örgütleri ve muhtarlarda mevcut belediyeden randevu alamamaktan serzenişte bulunmaktadırlar. Bizim belediyeciliğimizde üç ana noktamız mutlaka olacaktır. Sivil Toplum Örgütlerinin orada çalışmalarını yapabilecekleri bilgisayarından fotokopi makinesine, faksına kadar işleri olduğunda çalışmalarını yapabilecekleri bir oda, Basın mensuplarının sürekli çalışma yapabilecekleri internet ortamında bir oda, yaşlılarımız ve engellilerimiz işleri görülünceye kadar çaylarını içerken hizmetlerinin görülmesiyle ilgili bir oda bizim belediyeciliğimizde mutlaka olacaktır. Mevcut belediyenin her yerde önce insan tabelaları asılı olmasına rağmen uygulamada söylemden öteye geçen bir şey görülmemektedir. Kapıları söküp atmak bir anlam ifade etmemektedir. Kapılar açık olduğunda herkes içeri girebilecektir. Bizim Belediyeciliğimizde ise dün ve bugün olduğu gibi yarında kapılarımız her zaman açık olmaya devam edecektir. Ben 14 yıldır aynı telefon numaramı kullanmaktayım. Vatandaşlarımızda bana hem il başkanlığım, hem milletvekilliğim döneminde her zaman ulaşmışlar bizlerde elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olmaya çalışmışızdır. Belediye başkanlığımız döneminde de farklı bir uygulama olmayacaktır. Vatandaşlarımıza dağıttığımız broşürlerin üzerinde bulunan cep telefonu numaramdan bizlere ulaşmaya devam edeceklerdir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Taner, Sevil Toplum Örgütlerinin Taleplerini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement