MHP'liler Ereğli'de Parti Binasında İftar Açıyor - Son Dakika
Yerel

MHP'liler Ereğli'de Parti Binasında İftar Açıyor

MHP\'liler Ereğli\'de Parti Binasında İftar Açıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.

30.07.2013 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı farklı parti mensupları ile her akşam parti binasında iftar da bir araya geliyor.

MHP Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı tarafından parti binasında her akşam farklı guruplarla iftarda bir araya gelindiği bildirildi. Parti binasında her akşam farklı insanlarla bir araya geldiklerini belirten MHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Talat Şeker "Ramazan ayının ilk gününden beri iftarlarımız parti binamızda devam ediyor. Bir akşam bayanlarımız, bir akşam gençlerimiz, bir akşam patimizin eski yöneticileri, eski ocak başkanlarımız toplanıyor. MHP'yi 1973 yılında ilk kurucularından Nihat Kenanoğlu abimizi davet ettik, iftarımıza geldi. Herkes çok mutlu oldu. İşadamlarımızla, esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Gerçek manada samimi bir ortam oluşuyor. Biz bir seferde kalabalık bir iftar programı düzenlemek yerine böyle bir organizasyon yapmayı uygun gördük. ve çokta isabetli oldu. Her kes daha iyi kaynaşıyor, daha samimi bir ortam oluyor. Tabanda birlik ve beraberliğin sağlanması anlamında da çok olumlu gelişmeler yaşıyoruz. İftar sonrası da sahura kadar süren sohbetlerimiz oluyor. Ülke meselelerini, Ereğli meselelerini konuşuyoruz" dedi.

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarını da sürdürdüklerini söyleyen Şeker şunları söyledi: "Bizim hedefimiz kalıcı başarılar elde etmek. MHP'li belediyelerin Türkiye'de neler yaptığı ortada. Fazla uzağa gitmemize gerek yok. Bartın ve Karabük Belediyeleri hemen yanı başımızda en güzel örnektir. Ereğli'nin de MHP'li bir belediyeye ihtiyacı vardır. Bizde bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MHP hakkında mesnetsiz iddialar ortaya atılmaktadır. Bizim başka bir adaya destek vereceğimiz iftirası ortaya atılmaktadır. MHP bunların tamamen karşısındadır. Biz kendi amblemimiz ve kendi adayımızla Türk milliyetçilerine yakışır duruş ve tavrımızla seçimlere hazırlanmaktayız." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'liler Ereğli'de Parti Binasında İftar Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement