MHP Merkez İlçe Başkanı Kalfaoğlu, Şehitler İçin Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

MHP Merkez İlçe Başkanı Kalfaoğlu, Şehitler İçin Fidan Dikti

MHP Merkez İlçe Başkanı Kalfaoğlu, Şehitler İçin Fidan Dikti

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından başlatılan ‘Her Şehit İçin Bir Fidan Kampanyası’ na destek veren MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, şehitler için fidan dikti.

13.08.2015 10:05

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından başlatılan 'Her Şehit İçin Bir Fidan Kampanyası' na destek veren MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, şehitler için fidan dikti.

MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, beraberinde ülkücü gençler ile birlikte Kapadokya Park yeşil alanında terörle mücadele kapsamında şehit düşen güvenlik görevlileri ve terör örgütü mensuplarında öldürülen MHP'li eski belediye başkanlarından Hikmet Tekin'in anısına fidan dikti. Ülkü Ocakları tarafından başlatılan kampanyadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kalfaoğlu, tüm vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti. Kalfaoğlu: "Nevşehir Ülkü Ocakları'nın başlatmış olduğu 'Her Şehit İçin Bir Fidan' kampanyasına bende katılıyorum. Bugün vefatının seneyi devriyesinde şehidimiz Hikmet Tekin ağabeyimizin ve güvenlik görevlisi tüm şehitlerimiz anısına fidanları dikiyorum. Ayrıca; Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen bu kampanyaya MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ferit Köse'yi ve Mamak İlçe Başkanımız Sezer Gencer Satılmış'ı ve Nevşehir İl Başkanımız Göksel Taşçı'yı da davet ediyorum" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Merkez İlçe Başkanı Kalfaoğlu, Şehitler İçin Fidan Dikti - Son Dakika


Advertisement