MHP Milletvekili Adayı Çimen Tortum'da… - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayı Çimen Tortum'da…

MHP Milletvekili Adayı Çimen Tortum\'da…

MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

07.05.2015 15:26

MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çimen, ilçe ziyaretleri kapsamında Tortum'un, esnaf ziyaretleri kapsamında da, iş merkezi ve pasaj esnafının gönlünü fethetti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, Tortum ilçesinde büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı. Gün içerisinde Tortum ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çimen, akşam saatlerinde de, ilçeye bağlı mahallelerde organize edilen ev toplantılarına katıldı. Esendurak, Alapınar, Yeşiltepe, Yağcılar ve Kazancılar mahallelerinde seçmenlerle bir araya gelen Ertürk Çimen, 7 Haziran seçimlerinde MHP'nin neden desteklenmesi gerektiğini anlattı. Çimen, "7 Haziran seçimleri çok önemli. Bu seçim, milletimizin bekası ve ülkemizin yarınları açısından çok önemli. AKP hükümeti, ülkeyi çok ciddi bir darboğazın eşiğine getirdi. Hangi kapıyı çalsak, sıkıntıyla, feryat ve figanla karşılaşıyoruz. Bu gidişe dur demek için 7 Haziran'da sandık başına gitmeli ve AKP hükümetine esaslı bir ders vermeliyiz" diye konuştu.

Tortum ilçesine bağlı mahallelerde organize edilen ev toplantılarına ilgi büyük olurken, Çimen gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla sohbet etti.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇİMEN, PASAJ ESNAFIYLA SOHBET ETTİ

MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, ilçe ziyaretlerinin yanı sıra, Erzurum merkezde de iş merkezi ve pasajların esnafıyla bir araya geldi. Hasırhan Pasajı'nda vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Çimen, "Küçük esnafı bitiren, AVM'ler karşısında yerli sermayeyi inim inim inleten bu hükümetin sonu gelmiştir" dedi.

Pasaj esnafının sorunlarını dinleyen Ertürk Çimen, gördüğü ilgiden memnun kalırken, pasaj esnafı da, MHP'li Çimen'i adeta bağrına bastı. Pasaj esnafı, bugüne kadar hep ötelendiklerini ve sorunlarına karşı yetkililerin hep kayıtsız kaldığını ifade ederek, "Ayakta kalma mücadelesi veriyoruz. Çoğu esnaf arkadaşımız iflas etti, dükkanını kapatıp gitti. Bu gidişe daha fazla dayanamayacağız" dediler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayı Çimen Tortum'da… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement