MHP Urla'da Geniş Katılımlı İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

MHP Urla'da Geniş Katılımlı İftar Verdi

MHP Urla\'da Geniş Katılımlı İftar Verdi

MHP Urla İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeği Urla AVM'de bulunan Cafe Inn'in ev sahipliğiyle ve coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

25.07.2013 15:38  Güncelleme: 15:44

MHP Urla İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeği Urla AVM'de bulunan Cafe Inn'in ev sahipliğiyle ve coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

MHP Urla bir ilk daha yaparak Kadın Kolları ve üyelerinin evlerinde yapıp getirdikleri çeşitli yemeklerle çok zengin bir iftar sofrası oluşturuldu. Kızılay Urla Şubesi ve YRS Grup Kurucularının da katılımlarıyla,keyifli sohbetler eşliğinde geçen yemek gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. MHP Urla İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgül, konuşmasında "Güzelliklerin,iyiliklerin ve paylaşımın bol olduğu bu mübarek ayda elimizdekileri siz dostlarımızla paylaşmak bizim için bir gururdur. Bu paylaşımları sadece bir aya sığdırmamalıyız. Dünya malı dünyada kalır. İmkanlarımız olduğu sürece biz her şeyimizi siz dostlarımızla her zaman paylaşmaya hazırız. Bugün burada siz değerli arkadaşlarımın imkanlarıyla yapılan bunca güzel yemekler için çok teşekkür ediyor ve ellerinize sağlık diyorum. Herkesin ayağına, yüreğine sağlık." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Urla'da Geniş Katılımlı İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement