Microsoft, Başakşehir Living Lab'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Microsoft, Başakşehir Living Lab'ı Ziyaret Etti

Microsoft, Başakşehir Living Lab\'ı Ziyaret Etti

Başakşehir Living Lab’ı ziyaret eden Microsoft Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, “Başakşehir Living Lab çok etkileyici ve güzel bir alan” dedi.

06.11.2015 16:33

Başakşehir Living Lab'ı ziyaret eden Microsoft Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, "Başakşehir Living Lab çok etkileyici ve güzel bir alan" dedi.

Microsoft Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Başakşehir Living Lab'ı ziyaret etti.

Microsoft Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdürlüğü adına Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç'ın katıldığı programa; Başakşehir Living Lab, CEO'su Ersin Pamuksüzer, Başakşehir Living Lab Genel Koordinatörü Ömer Onur, Bilgi İşlem Müdürü Bekir Selçuk Temel katıldı.

Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, Başakşehir Living Lab Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Özge Şenöz eşliğinde merkezi gezdi. Yantaç, Başakşehir Living Lab bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

"BAŞAKŞEHİR LİVİNG LAB ÇOK ETKİLEYİCİ"

Gezinin ikinci bölümünde Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, Başakşehir Living Lab, CEO'su Ersin Pamuksüzer, Başakşehir Living Lab Genel Koordinatörü Ömer Onur, Bilgi İşlem Müdürü Bekir Selçuk Temel ile bir toplantı gerçekleştirdi. Ortak yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Yantaç, Living Lab ile ilgili izlenimlerini şu şekilde aktardı: "Başakşehir Living Lab çok etkileyici ve güzel bir alan. Living Lab daha etkin olarak nasıl kullanılabilir bu konuda ortak çalışmalar geliştirilebilir."

Başakşehir Living Lab Genel Koordinatörü Ömer Onur, "Burada yeni teknolojiler ve yeni uygulamalar konusunda tanıtımlar yapıyoruz. Bu tanıtımları ise showroomlar ve eğitimler vasıtası ile gerçekleştiriliyoruz. 10 yaştan itibaren eğitimlerimiz bulunuyor. Vatandaşlarımızın erken yaşlardan itibaren bilişim ve iletişim konusunda farkındalığı artırmayı hedefliyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Microsoft, Başakşehir Living Lab'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement