Milas Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Milas Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Genel Kurulu

Milas Köylere Hizmet Götürme Birliği\'nin Olağan Genel Kurulu

Milas Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2012 yılı seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi.

25.04.2012 12:08

Milas Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2012 yılı seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi.

Milas Köylere Hizmet Götürme Birliğinin seçimli genel kurulunda bir yıl süreyle görev yapacak encümen üyelikleri için iki il genel meclisi üyesi ve iki köy muhtarı belirlendi.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, AK Parti Milas İlçe Başkanı Av. Bülent Demir, CHP İlçe Başkanı Suat Özcan ve birlik üyesi köy muhtarları katıldı.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, birlik bünyesinde gerçekleştirilen hizmetlerden söz ederek, "Birliğimiz özelikle yol ve su konularında başarılı çalışmalar yaptı. Bunun yanında bazı köylerimizdeki köprü sıkıntılarını da giderdik. Geçen yıl 6 civarında köprü yaptık ve en önemlisi de Gökçeler köyündeki köprü idi. Bu yıl da çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz. Bölgemizde bulunan maden firmalarının vergilerinin bulunduğu bölgedeki il özel idarelerine aktarılması ve aynı bölgede kullanılacak olmasından dolayı gelirlerimizde bir artış söz konusu. Bu güzel bir uygulama ve buradan gelecek olan ödeneklerle yatırımlarımız daha da artacak" dedi.

Atçı'nın seçilecek isimlere başarı dileklerinin ardından birliğin faaliyet ve diğer raporları oylandı.

İlk oylamaların ardından Milas Köylere Hizmet Götürme Birliği Plan ve Bütçe Komisyonu için İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Kocabaş, Derince Muhtarı Saldıray Çetin, Avşar Muhtarı İsmail Kop, İkizköy Muhtarı Muhsin Bilge ve Baharlı Köy Muhtarı Erol Avcı seçildi.

Encümen üyelikleri için AK Parti'li Yusuf Esen, CHP'li Halil Ilbıra, Ahmet Kılbey, MHP'li Mehmet Kocabaş, köy muhtarlarından da Günlük Köyü Muhtarı Bekir Çınar, Köşk Köyü Muhtarı Gürsel İnce, Bağdamları Köyü Muhtarı Dursun Gün ve Pinar Köyü Muhtarı Ömer Kıvrak aday oldu.

Yapılan gizli oylama sonucu AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Esen, büyük çoğunluk olan 75 oyu aldı. CHP'li Halil Ilbıra da 67 oy aldı

Köy muhtarları arasında 58 oyla Bağdamları Muhtarı Dursun Gün ve 57 oy alan Gürsel İnce de Milas Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenliklerine seçilen isimler oldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement