Milletvekili Hamarat Yenikent'te Pikniğe Katıldı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Hamarat Yenikent'te Pikniğe Katıldı

Milletvekili Hamarat Yenikent\'te Pikniğe Katıldı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye'nin Yenikent beldesinde 4.sü düzenlenen okul pikniğine katıldı.

21.05.2012 10:28

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye'nin Yenikent beldesinde 4.sü düzenlenen okul pikniğine katıldı.

Ünye İmam Hatip Lisesi 12-B sınıfından mezun olanlar tarafından Yenikent beldesi Meşedüzü mevkisinde piknik düzenlendi. Milletvekili Mustafa Hamarat, Akkuş ilçesinden sonra program dahilinde olan okul pikniğinin yapıldığı Meşedüzü mevkisinde girişinde Yenikent Belediye Başkanı Hasan Hamarat, Pelitliyatak Belediye Başkanı Kadir Gümüş, Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, organizeyi yapanlardan esnaf Şenol Ateş ve 12-B sınıfı mezunları ve pikniğe katılanlar tarafından karşılandı. Piknik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra ise sırasıyla Yenikent Belediye Başkanı Hasan Hamarat, Pelitliyatak Belediye Başkanı Kadir Gümüş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve Milletvekili Mustafa Hamarat birer konuşma yaptı.

Hamarat yaptığı konuşmada, "İmam Hatip deyince bir dönem hiçbir suçu yok ama bir dönem omuz hareketiyle ve faullü hareketlerle dışlanmaya çalışılmış, devletimizin kurduğu ve milletimizin sahiplendiği resmi liseler. Bir dönem orta kısmı kapatıldı, sadece lise kısmı devam etti. Ama bugün elhamdülillah yapılan yasal son değişikliklerle 4+4+4 şeklinde eğitim sistemimizde bir düzeltme yapılarak okullar arasındaki bu ayrımcılık kaldırılmış oldu. 12-B sınıf birbirlerini çok seviyorlar ve birbirlerini özlüyorlar, onun için bir araya gelmede her yerde bu işin başını çekiyorlar ve örgütlüyorlar. 12-B'li olmak güzel bir şey. Bizler de bir araya gelmek için bir bahane bulduk diyoruz. Aslında gönüller bir arada olmak istiyor" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Hamarat Yenikent'te Pikniğe Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement