Milletvekili Kiler'den Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Kiler'den Veda Yemeği

Milletvekili Kiler\'den Veda Yemeği

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Adilcevaz ilçesinde veda yemeği verdi.

04.03.2015 16:33

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Adilcevaz ilçesinde veda yemeği verdi.

AK Parti'nin 3 dönem kuralına takılan milletvekillerinden olan Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Adilcevaz Belediyesi Proje Koordinasyon ve Ulaştırma Merkezi'nde veda yemeği verdi. Burada konuşan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, "Sayın vekilimiz 13 yılda Bitlis'i ilçeleriyle birlikte çok güzel bir konuma getirdi. 13 yıldır ilimize ve ilçemize her alanda katkısı olan vekilimize, Adilcevaz halkı adına teşekkür ediyorum. Ümit ediyoruz ki, vekilimiz görevi sona erdikten sonrada nasıl vekilliği döneminde memleketimize hizmetleri olmuşsa, bundan sonrada hizmetleri olmaya devam edecektir. Ancak bundan sonraki süreçte Vahit Bey başta olmak üzere diğer vekillerimiz inşallah hep yanımızda olacaklardır. Memleketimiz için yaptığı hizmetlerinden dolayı vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim bundan sonraki hayatında yolunu açık etsin" dedi.

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ise, Adilcevaz halkı adına görev süresince yaptığı hizmetlerinden dolayı Milletvekili Vahit Kiler'e teşekkür etti.

Adilcevaz'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kiler, milletvekilliği süresince yaptığı hizmetler hakkında bilgiler verdi. Kiler, "2002 yılında AK Parti hükümeti ile sizlerin desteğiyle Bitlis'i 3 dönem şeref ve onurla Ankara'da temsil ettik. Daha önce Bitlis merkez, Tatvan, Hizan ve Güroymak ilçelerimizde vedalaşma programı düzenlemiştik. Bugün ise Adilcevaz ilçemizde halkımızla bir araya gelerek 3 dönemdir bizlere desteğini veren Adilcevazlı hemşehrilerimize vefa anlamında bir veda ve teşekkür etmek istedik. İlimizde en büyük sıkıntımız olan sağlık, eğitim ve ulaşımı giderdik. Tek bir önemli sorunumuz kaldı o da işsizlik sorunudur. İnşallah bu sorunu da bizden sonra görevi devralacak arkadaşlarımızın gayretleri ile çözmüş olacağız. Bu sorunu da çözdüğümüz takdirde ilimiz ve ilçelerimiz çok güzel bir konuma gelecektir. 13 yıl boyunca bu şerefli görevi bize layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Kiler'e yaptığı hizmet ve katkılarından dolayı çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Milletvekili Kiler, program sonrası Proje Koordinasyon Merkezi'nde muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Kiler'den Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement